Hjemmeside til bådeværft i Sri Lanka
5-2006
Nath Boatyard i havnebyen Galle på Sri Lankas sydkyst har bygget fiskerbåde og sejlbåde i 30 år. 2. juledag 2004 blev værftet hårdt ramt af tsunamien. Bygninger, både, værktøj og materialer gik tabt eller blev spredt ud over hele byen, hvor meget forsvandt i de omfattende plyndringer og tyverier. Heldigvis var det helligdag, og værftet lukket, så ingen ansatte omkom.

Siden har værftet kæmpet for at komme på fode igen. I midlertidige bygninger er der blevet bygget fiskerbåde på livet løs tii erstatning for de mange, der gik tabt i fiskerbyerne langs kysten. Der er produceret 20 stk. 30 fods søgående fiskerbåde og 68 åbne fiskejoller i glasfiber.

Nu halvandet år efter er det blevet tid til at genopbygge værftet på dets oprindelige grund og vende tilbage til en normal produktion. I den forbindelse er det afgørende at få kontakt med udenlandske kunder til værftets produktion af kvalitetsbåde til meget konkurrencedygtige priser på det europæiske marked.

Som vores bidrag til genopbygningen efter tsunamien, har vi produceret en hjemmeside for værftet på adressen: www.nathboat.com.

Rødhætte Media - HF Kalvebod 55 - 2450 Kbh SV - (+45) 3534 5019 - rodhatte@rodhatte.dk